HUOM!
TUOTTEET TILATAAN NÄKÖKULMA kustannuksen NETTIKAUPASTAYves A Brault, KULISSIEN TAKANA – Uskolla Parantajien Kahdet Kasvot, 160 s., ilm. 2001, on hätkähdyttävä kertomus yhden perheen kokemuksista kuuluisien karismaattisten julistajien ja ns. uskollaparantajien parissa. Braultin omat kokemukset johtivat hänet tutkimaan hypnoosin edeltäjää, mesmerismiä. Mitkä ovat yhteydet sen ja monen ns. uskollaparantajan toiminnan välillä? Monet luotettavat kristilliset järjestöt ovat antaneet kirjasta hyviä lausuntoja. ”Kirja… korostaa omakohtaisen tutkimisen ja arvostelun tärkeyttä” (Personal Freedom Outreach). ”Brault esittelee Benny Hinnin ja muiden tv-evankelistojen sen puolen, joka ei näy heidän tv-ohjelmissaan” (Christian Liberty).

HINTA 6 eur kpl sis. postikulut    TILAAJuhani Aitomaa, UUSI VIINI JUOVUTTAA – Karismaattisen ”Uudistusliikkeen” Juurien, Opetusten ja Yheyksien Tarkastelua, 191 s., ilm. 2001,  Toronto, Pensacola, Hinn, Howard-Browne, ym. ovat tulleet tutuiksi monille suomalaisille kristityille. Uudet ja oudot opit, ns. ilmestystieto, uskollaparantaminen, toteutumaton profetointi, oudot kokemukset ja ilmiöt, joiden sanotaan olevan Pyhästä Hengestä… Kirja on todellinen alaviittein dokumentoitu tietopaketti liikkeen ja sen johtajien taustoista. Se osoittaa, että kyseessä ei ole uusi ilmiö, vaan vanhat seurakunnan liepeillä aina vaikuttaneet harhat ovat nyt saaneet uutta voimaa. Kirja antaa tervettä, Raamattuun pohjautuvaa opetusta ja informaatiota jokaiselle, joka haluaa tutkia ja ymmärtää

HINTA 6 eur kpl sis postikulut   TILAA

Tilattaessa kirjoja 3 kpl tai yli kpl -hinta on 4 eur + postikulutDVD Karismaattinen Herätys ja Jumalan Läsnäolon Kokemus? Ovatko liikkeen tuntemukset ja ilmiöt todiste Jumalan läsnäolosta? Kesto n 80 min. Katso ja tutki.

HINTA 12 eur sis postikulut    TILAA


HUOM!
TUOTTEET TILATAAN NÄKÖKULMA kustannuksen NETTIKAUPASTA