Kulissien Takana

Uskolla Parantajien Kahdet Kasvot

Yves Brault, 160 sivua, nid., OoKooToimi kustannus, ISBN 951-98685-1-8

 

Kulissien Takana on hätkähdyttävä kirja.

Se kertoo Braultin perheen kokemuksista ja koettelemuksista kuuluisien karismaattisten julistajien ja uskolla parantajien yhteydessä.

Kirja kertoo, kuinka hyväuskoista kristittyä perhettä käytettiin hyväksi, petettiin ja hylättiin.

Tällaisen kirjan kirjoittaminen vaatii rohkeutta ja rakkautta totuuteen.

Kokemuksensa kautta Yves Brault alkoi tutkia mesmerismiä ja löysi selvän yhteyden sen ja nykyisten ns. uskolla parantajien välillä. Kirja selvittää, mitä mesmerismi on ja kuinka se toimii.

Monet tunnetut karismaattiset julistajat ovat ottaneet käyttöön vanhan tekniikan, joko tieten tai tietämättään.

Kirjan kautta käy selväksi, mikä motivoi näitä julistajia. Se on vaikutusvalta ihmisiin ja raha. Vilpillisyys ja välinpitämättömyys kuuluu asiaan monen kohdalla.

Yves Brault haluaa omistaa kirjansa kaikille, jotka ovat joutuneet väärien julistajien, parantajien tai profeettojen pettämiksi. Hän rohkaisee jokaista uskovaa itse tutkimaan ja tuntemaan paremmin Raamatun ilmoitusta näiden superjulistajien ilmoituksen sijasta.

Braultin kirja on saanut kansainvälistä huomiota ja kristityt järjestöt ovat antaneet siitä hyviä lausuntoja.

Personal Freedom Outreach: "Kulissien takana. vertaa nykyistä parantamis- ja manifestaatioliikettä siihen, mitä Frantz Anton Mesmer sai aikaan suggestion ja hypnoosin avulla. Kirja herättää hyväuskoiset ja vahvistaa omakohtaisen tutkimisen ja arvostelun tärkeyttä."

Christian Liberty: "Yksi paljastavimmista kirjoista koskien tv-evankelistoja, uskolla parantajia. Brault esittelee Benny Hinnin ja muiden tv-evankelistojen sen puolen, joka ei näy heidän tv-ohjelmissaan."

Kirjoittaja Yves Brault on kanadalainen kääntäjä, tulkki ja kirjailija. Hän uskoo Jumalan parantavan tänäänkin. Mutta tekeekö Hän sen nykyisten uskolla parantajien kautta? Vakaana kristittynä hän haluaa paljastaa ja varoittaa muita väärien parantajien ja väärien profeettojen epäraamatullisista opetuksista ja menetelmistä, joilla nämä eksyttävät ihmisiä.

Tilaukset: Kristityn Foorumi, PL 571, 33101 Tampere. Sähköpostin kautta foorumi@kristitynfoorumi.fi

Hinta 12 EUR + postikulut.

Määrä-alennukset 3-5 kpl 10%, 6-10 20%, 11 tai enemmän 30%. Kirjamyyjät, kirjakaupat, seurakunnat ja isommat erät eri tarjouksen mukaan.

HUOM! Kaksi ensimmäistä kirjaa aina hintaan 17 EUR + postikulut (joko samaa kirjaa, tai eri kirjoja).

alkuun / johdanto / kristityn foorumi artikkelit / israel / linkit / mikä on kristityn foorumi

Lähetä sähköpostia